Denja Hage, Larvik

Et industrieventyr er over. I Yttersøveien 21 på Hovland i Larvik har det vært matvareproduksjon i mange år hos Denja fabrikker. Nå skal det bygges 73 flotte og moderne leiligheter fordelt på totalt 5 bygg. På nyåret  i 2021 starter arbeidet med første byggetrinn og i salgstrinn 1 kan du velge mellom 16 flotte leiligheter fra 78 kvm med 2 eller 3 soverom. Vi kan tilby leiligheter med på  en romslig tomt der trivsel og rekreasjon er i fokus, det blir parkering i kjeller, heis, moderne kjøkken, store vindusflater, gulvvarme, ekstra takhøyde, to bad og ikke minst 2 balkonger per leilighet. Dette blir et attraktivt boligtilbud sentralt på Hovland.

Prosjektet bygges på gammel industrihistorie og tidligere tradisjoner videreføres når «helse, sunnhet og det grønne skiftet» står i fokus. Med respekt for det gamle og fokus på fremtiden har prosjektet fått navnet Denja Hage og er et prosjektet i regi av Orkla Eiendom AS og Finansgruppen Eiendom AS.

 

Denja Hage, når det Gode Liv frister!

 

For mer informasjon besøk prosjektets hjemmeside www.denjahage.no eller ta kontakt med Prosjektleder Tore B. Haugsnes, mobil +47 932 12 594, epost tore.haugsnes@fg.eiendom.no

 

Vi gjør oppmerksom på at bildene er bare ment som eksempler på hvordan det kan bli.

Fakta

Tidsrom
Byggestart første kvartal 2021

Prosjekttype
Bolig

Adresse
Yttersøveien 21, Larvik

Prosjekteier
Orkla Eiendom AS
Finansgruppen Eiendom AS

Tomteareal
ca. 11.900 m2,

Espen Bjørsnøs

Finance Manager

espen.bjornsnos@orkla.no

+47 90130656